Jumaat, 29 Januari 2010

LAWAK SEORANG BAPA YANG KECEWA

2 ulasan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!






Seorang bapak telah memberi peluang kepada seorang anak untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree. Tapi selepas 15 tahun, tidak pernah lulus. Akhirnya bapak dia dah tidak sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu). Si anak dah rasa tak best, so dia pun cari la idea untuk berbual dan tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dengan pekembangan teknologi. So dia cakap dengan bapak dia

Anak : Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak : Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

DAPATKAN LEBIH BANYAK CERITA LAWAK JENAKA DI WWW.RAJALAWAKJENAKA.COM SEKARANG!!

Comments

2 comments to "LAWAK SEORANG BAPA YANG KECEWA"

woaini_87 berkata...
Jumaat, Januari 29, 2010 9:03:00 PTG

aik... macam mana masuk sosej keluar lembu??
haha

anys berkata...
Jumaat, Januari 29, 2010 9:41:00 PTG

hahaha..
fuiyo.. masuk sosej kuar lembu..
pergh... memang canggih la..

Catat Ulasan

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Make Your Own Gifts Here

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com Brought to you by Alan log in